АКТУАЛЬНО

[5]

З ТАКИМИ ЗМІНАМИ БІЛЬШІСТЬ НЕ ДОЖИВЕ: пенсії тепер стане набагато менше





Майбутні пенсії українців залежатимуть виключно від величини відрахувань на них. Відтак, ті громадяни, які отримують високу зарплатню, матимуть вищу пенсію, ніж ті, хто заробляє небагато.пишеhttp://politikan.net
Про це повідомила експерт з питань соціальної політики Інституту суспільно-економічних досліджень Маріанна Онуфрик, зазначивши при цьому, що такий підхід до нарахування пенсій є справедливим.
«Розмір пенсії буде залежати від внесків, тобто чим більше ви вносили, чим більше у вас була заробітна плата, відповідно, чим більше зусиль ви прикладали для того, щоб вона була у вас відповідного рівня, тим більше буде і розмір пенсії», – повідомила Онуфрик у коментарі для радостанції «Голос столиці».
За її словами, важливо, щоб відрахування українців не знецінювались, а для цього їх потрібно індексувати на реальний рівень інфляції.
Онуфрик також наголосила, що на сьогодні 70% отримують українців пенсію без врахування пенсійних внесків.
З ТАКИМИ ЗМІНАМИ БІЛЬШІСТЬ НЕ ДОЖИВЕ: пенсії тепер стане набагато менше З ТАКИМИ ЗМІНАМИ БІЛЬШІСТЬ НЕ ДОЖИВЕ: пенсії тепер стане набагато менше Reviewed by віталій on 16:30 Rating: 5