АКТУАЛЬНО

[5]

ТЕРМІНОВО: Стало відомо хто насправді подарував Януковичу золотий батон




Під час опису майна в Межигір’ї в записах начальника охорони був виявлений список подарунків, вручених Януковичу. інформуєhttp://www.zvistka.net

Екс-президенту України Віктору Януковичу масивне прес-пап’є у вигляді хлібного батона вагою два кілограми і виконано із золота подарував президент ВАТ Сумське НВО ім. М.В. Фрунзе Володимир Матвійович Лук’яненко, заявив старший слідчий Генпрокуратури Ігор Слободяник в коментарі журналістам.
Слідчий розповів, що під час опису майна в резиденції Межигір’я в записах начальника охорони об’єкта Костянтина Кобзаря був виявлений список подарунків, вручених Віктору Януковичу в день його народження 9 липня 2013 року. Серед іншого, в документі зазначено, що золоте прес-пап’є “батон” подаровано Януковичу саме Володимиром Лук’яненко.
Слободяник також заявив, що вилучені документи прийняті на вивчення головним слідчим управлінням Генпрокуратури України, передає 5 канал.
Як відомо, золотий батон в натуральну величину і інші вироби з золота були виявлені в Межигір’ї, відразу після втечі Віктора Януковича в лютому.
У свою чергу кореспондент агентства Associated Press Наталія Васильєва заявляла, що під час прес-конференції в Ростові-на-Дону Віктор Янукович сказав, що ніколи не бачив золотий батон у своїй резиденції Межигір’я.
ТЕРМІНОВО: Стало відомо хто насправді подарував Януковичу золотий батон ТЕРМІНОВО: Стало відомо хто насправді подарував Януковичу золотий батон Reviewed by віталій on 15:39 Rating: 5