АКТУАЛЬНО

[5]

Сазонов: Ляшко розумнішає прямо на очах





Політичний оглядач Кирило Сазонов дав свої коментарі з приводу останніх висловлювань «радикального» українського нардепа Олега Ляшка, - про це replyua.net інформує з посиланням на сторінку блогера в Фейсбук.
інформуєhttp://replyua.net/
За словами оглядача, слухаючи нові пасажі від Ляшка, він ледь не вдавився помідоркою. Здивуватись було чому – головний український радикал відкрито заявив про необхідність ухвалення закону про спецконфіскацію. Так і сказав – потрібно повернути кошти, вкрадені свого часу екс-президентом Віктором Януковичем, назад у державу. Мовляв, нам є на що їх витратити – з радістю ці гроші прийме і оборонний бюджет, і освіта, і наука, і культура. Нам потрібно профінансувати і соціальні виплати, і переселенців підтримати, - наголосив Ляшко. Оце так зміни – зауважує Сазонов, - Ляшко розумнішає просто на очах.

Нагадаємо, закон про спецконфіскацію є одним із «каменів спотикання» українських політики та правоохоронної системи. Так, низка громадських діячів вимагає ухвалення цього закону, який дозволить повернути з-за кордону кошти, виведені прибічниками Януковича і арештовані на рахунках в іноземних банках. Їх опоненти наголошують, що такого роду дії порушують права людини.
Сазонов: Ляшко розумнішає прямо на очах Сазонов: Ляшко розумнішає прямо на очах Reviewed by віталій on 08:52 Rating: 5