АКТУАЛЬНО

[5]

Кримський Бандерівець: енергоміст відвалюється





Блогер Кримський Бандерівець розвінчав всі потуги російських пропагандистів переконати населення в тому, що урочисто запущений особисто Володимиром Путіним «енергоміст» працює, - про це replyua.net стало відомо з матеріалів на сторінці експерта в Фейсбук.
Так, нещодавно очільниця так званого «Міністерства палива та енергетики» окупованого Криму Світлана Бородуліна розповіла журналістам, що поки що графіки віялових відключень вводитись не будуть. Мовляв, поточних потужностей окупованому півострову достатньо, а «вся генерація Криму працює у повному обсязі». Але потім «міністр» зізналась за рахунок чого з’явилась можливість уникнути віялових відключень. По-перше, на півострові обмежили чи взагалі ліквідували світову рекламу та вуличне освітлення. По-друге, очільники адміністрацій дали вказівку всім підприємцям у пікові години переходити на електроенергію від генераторів.

Коментуючи цю новину, Кримський Бандерівець зауважує, що весь окупований півострів дійсно «сидить на генераторах». Якщо вже зараз залучено всі потужності, то що буде, коли вдарять холоди? Адже резервів енергопостачання немає. Як всі розуміють, про енергоміст вже не йдеться, - зауважує блогер.
Кримський Бандерівець: енергоміст відвалюється Кримський Бандерівець: енергоміст відвалюється Reviewed by віталій on 10:36 Rating: 5