АКТУАЛЬНО

[5]

Скільки мільярдів Росія втрачає на війні в Україні?





Російська Федерація через санкції, які на неї наклав Європейський союз у зв’язку з ведення гібридної війни в Україні, втрачає щорічно приблизно 100 мільярдів доларів США. Про це розповів заступник керівника Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука, інформує replyua.net.

Він зауважив, що через ведення безглуздої військової агресії проти українського народу Росія втрачає значну суму прибутків, а компенсує ці втрати за рахунок своїх же громадян, не доплачуючи в соціальних програмах та скорочуючи інші витрати. «Крім того, що через санкції Російська Федерація втрачає понад 100 мільярдів доларів, так вона ще й витрачає 1 мільярд на підтримку бойових дій, забезпечуючи своїх найманців необхідною зброєю та розхідними матеріалами. Також вже нікому не секрет, що Росія скорочує власні соціальні програми. Також знижується і рівень матеріальної підтримки тероризму на сході України», - заявив Тука.

В той самий час він зауважив, що вирішення конфлікту на Донбасі не передбачає військові плани; це може бути виконано лише поєднаними методами. «На мою думу вирішити конфлікт на Донбасі можна лише поєднавши військову та дипломатичну лінії», - зауважив заступник міністра.
Скільки мільярдів Росія втрачає на війні в Україні? Скільки мільярдів Росія втрачає на війні в Україні? Reviewed by віталій on 10:56 Rating: 5