АКТУАЛЬНО

[5]

Онищенко зробив декілька гучних заяв





Народний депутат України від фракції «Воля народу» Онищенко Олександр заявив, що нардеп від «Блока Петра Порошенка» Кононенко Ігор, який наближений до президента Порошенка, отримує по 20 доларів з кожної тонни вугілля, яке купується з окупованих територій Донбасу. Про це він розповів від час розмови з кореспондентами видання «Kyiv Post»,  інформує http://replyua.net
В той самий час Онищенко заявив, що особа, яка приходила до нього в офіс та отримала мільйон доларів США на різні дрібні витрати та про яку він розповідав декілька днів назад, також був Кононенко. Також він не забув згадати і про свої старі заяви, нагадавши, що займався підкупом народних депутатів за вказівкою Петра Порошенка. Але в цей раз Онищенко сказав, що в нього були напарники в цьому ділі: депутати від «БПП» Ігор Кононенко, Сергій Березенко та Грановський Ігор.

У повідомленні зазначаються, що Грановський на запит видання щодо коментаря з цього приводу дуже здивувався та назвав це нонсенсом. Березенко ще не відповів на такий запит. Також Луценко заявив, що призначення на посаду генерального прокурора Юрія Луценка обійшлося в $2 мільйони. Водночас Онищенко додав, що має аудіозаписи, які можуть довести причетність президента України до підкупів.
Онищенко зробив декілька гучних заяв Онищенко зробив декілька гучних заяв Reviewed by віталій on 06:43 Rating: 5