АКТУАЛЬНО

[5]

У “БАТЬКІВЩИНІ” ЗАСУДИЛИ ЗУСТРІЧ САВЧЕНКО З ВАТАЖКАМИ БОЙОВИКІВ




Політсила запевняє, що Савченко не координує свої дії з фракцією та партією. У “Батьківщині” назвали неприпустимими переговори члена партії Надії Савченко з терористами та їхніми ватажками. Про це йдеться в офіційній заяві партії, оприлюдненій на її сайті, пише http://ukrnato.info/ із посиланням на ТСН.
“Надія Савченко нещодавно заявила про свою участь у новому політичному проекті. Вона не координує свої дії з фракцією та партією “Батьківщина”, – наголосили у політсилі. Окремо у “Батьківщині” запевнили, що від початку російської агресії проти України і партія, і фракція у Верховній Раді відстоює позицію, що переговори з терористами проводити не можна.
“Ця позиція нашої політичної сили зафіксована у численних заявах та виступах”, – додали у “Батьківщині”.
Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що Савченко провела таємні переговори з ватажками угруповань “ДНР” і “ЛНР” у столиці Білорусі. Ватажок терористов “ЛНР” Ігор Плотницький підтвердив, що він і очільник “ДНР” Олександр Захарченко провели зустріч з нардепом Надією Савченко, під час якої обговорювали обмін полоненими за формулою “всіх на всіх”.
У “БАТЬКІВЩИНІ” ЗАСУДИЛИ ЗУСТРІЧ САВЧЕНКО З ВАТАЖКАМИ БОЙОВИКІВ У “БАТЬКІВЩИНІ” ЗАСУДИЛИ ЗУСТРІЧ САВЧЕНКО З ВАТАЖКАМИ БОЙОВИКІВ Reviewed by віталій on 15:01 Rating: 5