АКТУАЛЬНО

[5]

Військові навчання України ніхто не зупинить, - Петро Порошенко

Пуски керованих зенітних ракет, які сьогодні відбулися в районі окупованого Криму, були успішними.пишеhttp://patrioty.org.ua
 Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час церемонії вручення штандарту батальйону оперативного призначення Національної гвардії ім. Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького, повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.
"Уже зараз надійшли перші повідомленні про успішні пуски, які були проведені сьогодні зранку", - заявив Порошенко.
Він також наголосив, що пуски відбуваються у повітряному просторі України над відкритим морем та у повній відповідності з міжнародним правом.
"Повітряні стрільби відбуваються незалежно від будь-яких заяв, які робить Москва. Взагалі-то, ще раз наголошую, єдина причина, яка зараз примушує нас робити ці навчання - це необхідність бути постійно готовим до повномасштабного вторгнення з боку нашого агресивного сусіда", - підкреслив Президент.
Він додав, що протягом минулих двох років Україна продемонструвала, що змогла побудувати нову українську армію - "одну з найсильніших в Європі, яка здатна виконати будь-яке завдання Верховного Головнокомандувача, здатна захистити свободу, волю і незалежність нашої держави".
_______
Загрузка...
Загрузка...
Військові навчання України ніхто не зупинить, - Петро Порошенко Військові навчання України ніхто не зупинить, - Петро Порошенко Reviewed by марія іваночко on 13:41 Rating: 5