АКТУАЛЬНО

[5]

От вам і зад Могилевської: опубліковано фото абсолютно голої співачки “раком”, українці в шоці (ФОТО 18+)



Шок: Наталя Могилевська вдруге показала оголені сідниці. Все завдяки відвертій фотосесії для грудневого номеру відомого чоловічого журналу. На неї Наташу, судячи з ЖЖ співачки, підштовхнув друг кліпмейкер Бадоєв, передає http://star.korupciya.com
"Знялася для Алана в XXL ))))) Ось де варто було піддивлятися у замкову щілину. Бадоєв – просто демон. Я билася за кожен міліметр свого одягу …)" – написала днями Могилевська на своїй сторінці в Live Journal.
tylat_com_mogilevskaya_13 
"Тепер сиджу і думаю, що скаже мама, і вибираю ті фото, де мій імідж залишився в межах пристойності. Хоча всього лише кілька століть тому мене і за це спалили б на вогнищі!" – розмірковувала Наталя в інтернеті.
Нагадаємо, вперше Могилевська оголила свою зіркову дупку три роки тому. Тоді співачка разом зі своїм другом Владом Ямою взяла участь у програмі "Гігієнічна безпека", спрямованої проти СНІДу.
От вам і зад Могилевської: опубліковано фото абсолютно голої співачки “раком”, українці в шоці (ФОТО 18+) От вам і зад Могилевської: опубліковано фото абсолютно голої співачки “раком”, українці в шоці (ФОТО 18+) Reviewed by віталій on 16:29 Rating: 5