АКТУАЛЬНО

[5]

Сергій Якимчук: Нам уже вимкнули світло в кінці тунелю


Сергій Якимчук, активістakcent.org.ua
Приречені на бідність.

Два роки назад я був настільки наївним і дурним, що навіть написав десь у квітні 2014 року про те, що дійсно потрібно розходитися з Майдану в Києві і втілювати революцію на місцях. Я аргументував це тим, що мовляв після пережитого, після крові полеглих Героїв, уже ніколи нічого так не буде як раніше і що вже жоден з політиків не наважиться грабувати і зневажати народ. Я вірив, що все змінилося!
І ось закінчується 2016 рік. Життя в Україні стало ще гіршим, в людей, в народу стало гіршим, натомість у можновладців і вчорашніх ворогів Нації справи напрочуд ідуть дуже і дуже добре.
Знаєте люди, от я дивлюся теленовини, читаю новини в Інтернеті і бачу як твориться наша Історія і мене бере страх! В Тернополі на кожному кроці відкриваються магазини «Секонд-Хенду» чи «ЄвроШопу» і там черги! Люди стоять в чергах за вживаним одягом! Інші радіють, що їм дозволили купувати вживані відтаксовані авто з величезним пробігом за завищеними цінами і т.д. Нам обіцяють підвищити мінімальну зарплатню і вона буде аж… О! Яке досягнення! Вона буде аж 120 доларів! Так вона до Майдану була більшою! Я не бачу світла в кінці тунелю! Його нема!
Людина, яка чесно працює на роботі ніколи не зможе заробити собі навіть на житло і пристойне життя!
Можновладці, які сьогодні декларують мільйони готівкою, під час війни купували собі елітну нерухомість, автівки і одяг, просто потопають у розкоші, їхні дітки вживають наркотики і сходять з розуму від того, що у них є все і їм нічого більше хотіти. Жах ситуації заключається в цьому, що їм плювати на загиблих, убитих і поранених! Вони вже забули Майдан, і люди для них знову бидло! Ці самі можновладці кожного разу просять нас затягнути паски… Ці паски нам потрібно було затягнути один раз.. один раз але на їхніх шиях!
Особисто я бачу і розумію, що будучи хоч тричі вундеркіндом чи генієм економіки, тобі не додадуть в цій країні заробити і ти не доб’єшся успіху, в кращому випадку ти будеш працювати на якогось можновладця бухгалтером – відмиваючи його капітали на його схемах. Всі ці провладні клопи вони ненажерливі, вони вже ніколи не зупиняться у свому грабунку країни, відкатах, фірмах прокладках, які зареєстровані на їхніх дружин і дітей. Вони не зміняться, вони втратили страх, вони ніколи не заарештують один-одного, і вже нікуди не подінуться з цієї країни… Їм просто невигідно щоб ми були заможними, освіченими і незалежними. Бідними легше керувати і маніпулювати. Тому вони постійно будуть нашої владою бо це їх бізнес, тому ми з вами приречені на бідність, приречені бути їхніми кріпаками. Назавжди!
Світло в кінці тунелю вони нам вже вимкнули.

Джерело: Сергій Якимчук
Сергій Якимчук: Нам уже вимкнули світло в кінці тунелю Сергій Якимчук: Нам уже вимкнули світло в кінці тунелю Reviewed by віталій on 08:37 Rating: 5