АКТУАЛЬНО

[5]

Деканоідзе: Найбільше мене вразила декларація Насірова





Е-деклараціям працівників поліції далеко до прокурорських, але найбагатшими виявилися фіскали
Екс-глава Нацполіції Хатія Деканоізде нарікає, що високопосадовці задекларували мільйони, однак досі незрозуміло, звідки такі гроші.
Про це вона заявила в інтерв’ю «Главкому».
«Декларації прокурорів виглядають цікавіше, ніж поліції. Ще «крутіше» – у фіскалів. А декларація голови ДФС Романа Насірова та деяких інших посадових осіб стали для мене одкровенням… До речі, після оприлюднення декларацій чиновників всі були обурені, але продовження історії не було», - наголосила Деканоідзе.
Колишня очільниця Нацполіції вважає, що суспільство має не випускати з поля зору е-декларації.
«Всі вже котрий день пишуть про вік заступниці міністра (мова про новопризначену заступницю глави МВС Арсена Авакова Анастасію Дєєву - «Главком»), але жодну людину вже не хвилює, звідки стільки нулів у деклараціях Насірова та інших високопосадовців», - зазначила Деканоідзе.
Вона розповіла, що передивлялася декларації працівників поліції і вважає, що деякі з них має перевірити Національне антикорупційне бюро.
«Я не бачила у когось BMW X5 чи Toyota Highlander, коли приїжджала в область. Не бачила, на чому їздить дружина, син, дочка того чи іншого працівника (поліції). Мені, звісно, цього ніхто не показував. Але якщо є якесь «нестикування», цими фактами може зайнятись НАБУ», - сказала екс-глава Нацполіції.
Е-деклараціям працівників поліції далеко до прокурорських, але найбагатшими виявилися фіскали Екс-глава Нацполіції Хатія Деканоізде нарікає, що високопосадовці задекларували мільйони, однак досі незрозуміло, звідки такі гроші. Про це вона заявила в інтерв’ю «Главкому». «Декларації прокурорів виглядають цікавіше, ніж поліції. Ще «крутіше» – у фіскалів. А декларація голови ДФС Романа Насірова та деяких інших посадових осіб стали для мене одкровенням… До речі, після оприлюднення декларацій чиновників всі були обурені, але продовження історії не було», - наголосила Деканоідзе. Колишня очільниця Нацполіції вважає, що суспільство має не випускати з поля зору е-декларації. «Всі вже котрий день пишуть про вік заступниці міністра (мова про новопризначену заступницю глави МВС Арсена Авакова Анастасію Дєєву - «Главком»), але жодну людину вже не хвилює, звідки стільки нулів у деклараціях Насірова та інших високопосадовців», - зазначила Деканоідзе. Читайте також Роман Насіров Насіров обізвав гривню «локальною валютою» та пояснив, навіщо йому мільйони доларів готівкою 25 Листопада, 16:12 Хатія Деканоїдзе Деканоїдзе визнала, що мала розбіжності з Аваковим та дискутувала з Порошенком 25 Листопада, 21:00 Нацполіція Деканоїдзе: В регіонах корупція зростила між собою поліцію, прокуратуру, СБУ та суди Вчора, 15:15 Електронне декларування НАЗК перевіряє чиновників, які не подали е-декларації 16 Листопада, 11:54 Вона розповіла, що передивлялася декларації працівників поліції і вважає, що деякі з них має перевірити Національне антикорупційне бюро. «Я не бачила у когось BMW X5 чи Toyota Highlander, коли приїжджала в область. Не бачила, на чому їздить дружина, син, дочка того чи іншого працівника (поліції). Мені, звісно, цього ніхто не показував. Але якщо є якесь «нестикування», цими фактами може зайнятись НАБУ», - сказала екс-глава Нацполіції.
Деканоідзе: Найбільше мене вразила декларація Насірова Деканоідзе: Найбільше мене вразила декларація Насірова Reviewed by віталій on 10:26 Rating: 5