АКТУАЛЬНО

[5]

Водіям нерозмитнених автівок запропонували вихід





Заступник директора департаменту організації митного контролю ДФС Євген Сафонов розповів про схему, за якою можна їздити на нерозмитненому авто.пишеhttp://mmr.net.ua
Про це він повідомив, обговорюючи питання нерозмитнених автомобілів з генеральним директором Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів і дилерів Олегом Назаренком.
“Ми пропонуємо схему. Якщо громадянин України хоче тимчасово ввезти на територію України транспортний засіб з іноземною реєстрацією – перше, цей транспортний засіб має бути на обліку в іноземній державі обов’язково, зазначає 5 канал.
Друге: громадянин України має технічний паспорт, заїжджає на цьому автомобілі. І ми запропонували – громадянин України заповнює митну декларацію і декларує свій автомобіль у режимі тимчасового ввезення.
При цьому йде щомісячна сплата грошових коштів у бюджет України – відсоток від суми митних платежів”, – пояснив Сафонов.
Водіям нерозмитнених автівок запропонували вихід Водіям нерозмитнених автівок запропонували вихід Reviewed by віталій on 06:01 Rating: 5