АКТУАЛЬНО

[5]

"Динамо" вилетіло з Ліги чемпіонів





КИЇВ. 24 листопада. УНН. Київське “Динамо” не зуміло обіграти “Наполі” в 5-му турі Ліги чемпіонів, достроково втративши шанси на продовження боротьби в єврокубках навесні. Поєдинок в Неаполі завершився внічию — 0:0, передає УНН з посиланням на прес-центр ФК “Динамо”. пише  http://www.unn.com.ua
Футболісти Сергія Реброва непогано розпочали поєдинок, намагаючись високо пресингувати суперника. Але вже в самому дебюті кияни могли пропустити. Спершу лайнсмен зафіксував вкрай спірний офсайд у Лоренцо Інсіньє, а потім Мертенс не зумів реалізувати вихід сам на сам.
Після матчу воротар динамівців прокоментував гру, і зазначав: “Якби перемогли сьогодні, у нас би ще залишалися якісь шанси, а так, все, що ми можемо — намагатися перемогти вдома перед своїми вболівальниками турецький „Бешикташ“ в останньому турі. Звичайно, розчарування від результату присутнє, адже ми хотіли пройти далі і потрапити в єврокубкову весну”.
Після перерви суперники більше володіли територіальною перевагою, проте реалізованих моментів у матчі так і не відбулося.
Крім того, Андрій Ярмоленко зазначив після гри: “Ми виглядали дуже гідно на тлі такого суперника. Нам не повинно бути соромно за свою гру. Ми грали агресивно, намагалися пресингувати”.
Так, “Динамо” з двома очками залишилося на останньому місці в групі В.
Домашній матч 6-го туру ЛЧ проти турецького “Бешикташа” стане для команди С.Реброва не більше, ніж грою престижу.
"Динамо" вилетіло з Ліги чемпіонів "Динамо" вилетіло з Ліги чемпіонів Reviewed by віталій on 07:51 Rating: 5