АКТУАЛЬНО

[5]

Порошенко про Україну після Майдану: Жорсткі реформи та реанімація економіки


Президент Петро Порошенко розповів про головні досягнення України після Революції гідності. інормуєhttp://hromadske.ua

Про це він заявив у зверненні з нагоди Дня Гідності і Свободи.
«Свобода слова, як і дотримання всіх інших прав і свобод, навіть під час війни. Нова патрульна поліція і незалежне антикорупційне бюро. Антикорупційна електронна система державних тендерних закупівель ProZZoro, яка вже заощадила десятки мільярдів і децентралізація, яка перерозподілила гроші від центру на користь громад. Декларування статків високопосадовців і початок відновлення доріг. Хіба в Україні до Майдану все це було можливим?», — сказав президент.
Порошенко нагадав, що українська влада реалізувала 144 пункти Плану дій з візової лібералізації та здійснила низку надзвичайно важливих реформ.
Також глава Української держави прогнозує надання Євросоюзом безвізового режиму Україні та і ратифікацію Угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі.
«Саме Євромайдан, Революція Гідності і світлої пам'яті Небесна сотня безповоротно визначили європейський вектор України. Ми рухаємося в правильному напрямку і до правильних цілей», — додав Порошенко.
Президент наголосив на важливості підтримки Міжнародного валютного фонду, а також заявив про реанімації української економіки.
«Наш економічний організм вже виписано із реанімації і демонструє ознаки одужання. Після чотирнадцяти кварталів падіння поспіль, яке, до речі, почалося ще за рік до революції і війни, економіка нарешті відновила зростання», — сказав Порошенко.
Порошенко про Україну після Майдану: Жорсткі реформи та реанімація економіки Порошенко про Україну після Майдану: Жорсткі реформи та реанімація економіки Reviewed by віталій on 20:51 Rating: 5