АКТУАЛЬНО

[5]

Гороскоп на сьогодні 23 листопада 2016 для всіх знаків Зодіаку





Овен пишеhttps://ukr.media/
На роботі сьогодні вам доведеться бути більш стриманими, інакше не уникнути конфліктів з начальством або сутичок з товаришами по службі. Не варто сьогодні у свої плани присвячувати нікого, навіть самих близьких вам людей. Є ймовірність появи у вашому житті людей, які матимуть вирішальне значення в подальшому житті.
Телець
У роботі і в бізнесі, а також щодо грошей слід бути дуже обережними — неточність може вам дорого обійтися. Крім того, у вашому оточенні є людина, яка дуже корислива і дуже нечесна. В результаті її дій ви можете сьогодні сильно постраждати фінансово.
Близнюки
Вам сьогодні варто остерігатися несподіваних проблем в особистому житті. У першій половині дня ваша агресивність у відносинах з оточуючими, самовпевненість можуть викликати протест з боку близьких та родичів. До кожної проблеми вам варто знайти конструктивні рішення, або піти на компроміс.
Рак
Дрібні побутові проблеми не зіпсують вам настрій. Ви отримаєте сьогодні можливість почати нову справу, яка обіцяє принести чималі доходи. Можливо, ви зумієте знайти спільну мову з людьми, які раніше вас сильно дратували. Є можливість сьогодні, отримати звістку від далеких родичів, які давно не давали про себе знати.
Лев
Уважність до оточення допоможе сьогодні вам в особистому житті, так як основним заохоченням долі для вас виявиться знайомство з милими і добрими представником протилежної статі. Нові починання краще відкласти до завтра.
Діва
Цей день несе у собі дуже сприятливий енергетичний заряд. Від вас вимагається більше посміхатися, виявляти дружелюбність, а також не забувати про себе. Побалуйте себе чим-небудь смачненьким, купіть обновку. Повірте, покупка буде дуже вдалою. Не бійтеся сьогодні оновити свій імідж.
Ваги
Сьогодні вам варто поринути у світ фантазій, в якому немає меж і можливо все. Ваше мислення буде яскравим і образним, а творчий потенціал — на великій висоті. Творити, вигадувати, літати на крилах мрії — ось те, що здатне завтра зробити вас по-справжньому щасливими, відмінність від роботи і нудних буденних справ.
Скорпіон
В цей день ваші справи будуть йти гладко, відносини з оточуючими будуть складатися легко. Ви будете притягати оточуючих. День гарний для придбання домашніх вихованців і покупки предметів побуту.
Стрілець
Сьогодні вам не варто сперечатися, особливо з партнерами і начальством. Це не піде вам на користь, а настрій значно погіршить. Буде рости внутрішнє незадоволення, яке може перерости в дратівливість. Тому не починайте зайвих розмов, щоб вони не перейшли у сварку.
Козеріг
Сьогодні буде вкрай важко зрушити з мертвої точки. Справи гальмуватимуться з незалежних від вас причин. Нас троение і самопочуття також не будуть розташовувати до діяльності. Тому, якщо є можливість, відпочиньте і наведіть порядок в домі. Сьогодні ви здатні побачити навіть найдрібніші недоліки.
Водолій
Сьогодні дрібні подряпини, садна, синці будуть притягатися до вас немов магнітом. Постарайтеся не займатися сьогодні ремонтом, краще не сідайте за кермо і уважно дивіться під ноги. Постарайтеся не злитися, щоб не пересваритися з усім своїм оточенням.
Риби
Постарайтеся сьогодні зберегти позитивний заряд протягом дня і намагайтеся не слухати скарги оточуючих на важке життя. Не дозволяйте енергетичним вампірам харчуватися вашою енергією. Всі увагу надсилайте на справи, а увечері постарайтеся відпочити на самоті.
Гороскоп на сьогодні 23 листопада 2016 для всіх знаків Зодіаку Гороскоп на сьогодні 23 листопада 2016 для всіх знаків Зодіаку Reviewed by віталій on 10:17 Rating: 5