АКТУАЛЬНО

[5]

Янукович каже, що нічого не знає про накази "Беркуту" 20 лютого





Колишній президент Віктор Янукович, який вже кілька років переховується на території Російської Федерації, каже, що він нічого не знає про накази силовикам спецпідрозділу «Беркут», які віддавалися віддавали їм 20-го лютого 2014 року. Саме тоді були вбиті та поранені учасники акції протесту. Про це він заявив сьогодні, 28-го листопада, під час відео конференції між судами в Києві та Ростові, повідомляє replyua.net.

Відповідаючи на запитання, чи відомо йому, хто саме віддавав наказ спецпідрозділам силових структур вранці 20-го лютого, Янукович відповів: «Тоді я займався іншими справами і не слідкував за тим, хто кому і де віддає накази. Я за лідерами опозиції тоді не слідкував. Все що можу сказати, то це те, що тоді після обіду ми почали вести переговори з представниками опозиції, які закінчилися 21-го лютого вранці». 

Також Януковичу поставили запитання, чи знає він про відступи силовиків з майдану 20-го лютого, на що президент-втікач відповів: «Так, це мені відомо. Тоді почалася стрілянина з різної зброї, були пораненні та вбиті правоохоронці. Вони були змушені захищатися та відступати». Також він заявив, що йому нічого не відомо про можливий підкуп «беркутівців», які стріляли у людей.
Янукович каже, що нічого не знає про накази "Беркуту" 20 лютого Янукович каже, що нічого не знає про накази "Беркуту" 20 лютого Reviewed by віталій on 17:32 Rating: 5