АКТУАЛЬНО

[5]

ФОТОГРАФ ЧОТИРИ РОКИ ЩОДНЯ СИДІВ У РІЧЦІ ЗАДЛЯ ЦЬОГО ФОТО





Терплячості цього фотографа можна лише позаздрити, адже кожного дня по кілька годин упродовж чотирьох років він проводив у річці, щоб зняти на камеру…бобра!

Видання bioGraphic опублікувало світлину євразійського бобра, який пливе з гілкою тополі у зубах по Луарі. І все б нічого, якби за цим фото автору не довелося “полювати” цілих 4 роки, пише   ukrainians.today
Щовечора, одягнений в спорядження для підводного плавання, він лежав нерухомо в руслі річки протягом двох-трьох годин.Нарешті, одного вечора його терпіння окупилося. Він тільки що занурився у воду і розташувався, коли побачив дорослого бобра, що повертається зі свіжою тополиною гілкою до трьох дитинчат, – bioGraphic.

Відзначається, що популяція цих тварин значно зменшилася з Середньовіччя, а на початку 20-го сторіччя їх залишалося всього близько 1200 особин, однак завдяки заходам щодо збереження бобрів вдалося хоча би трохи покращити ситуацію.


ФОТОГРАФ ЧОТИРИ РОКИ ЩОДНЯ СИДІВ У РІЧЦІ ЗАДЛЯ ЦЬОГО ФОТО ФОТОГРАФ ЧОТИРИ РОКИ ЩОДНЯ СИДІВ У РІЧЦІ ЗАДЛЯ ЦЬОГО ФОТО Reviewed by віталій on 08:19 Rating: 5