АКТУАЛЬНО

[5]

Дональд Трамп і Володимир Путін: Чи можливе об'єднання?




Неприязнь Трампа до НАТО - саме те, що необхідно Путіну, щоб укласти пряму угоду про ненапад.


Чи може президент США Дональд Трамп і президент Росії Володимир Путін, об'єднані взаємним захопленням, укласти (незважаючи на ідеологічні розбіжності) пряму угоду про ненапад? В якій США і Росія (фашистська держава, визнана 27.01.15 Верховною Радою країною-агресором) пообіцяють один одному «утримуватися від будь-яких актів насильства, від будь-яких агресивних дій і нападу один на одного - як в індивідуальному порядку, так і спільно з іншими державами». Таке питання ставить блогер Мішель Пророк , передаютьhttp://patrioty.org.ua , продовжуючи:

Трамп заявив своє бажання: «Я хочу ладити з Росією» він також хоче співпрацювати з Кремлем з широкого кола питань - від спільних операцій по боротьбі з тероризмом, особливо проти «Ісламської держави», до запобігання розповсюдження ядерної зброї і просування Ірану і Північної Кореї.Путіну не дає спокою НАТО, та найбільше він хотів би в значній мірі контролювати і стримувати західноєвропейський альянс у своїх західних кордонів. Неприязнь Трампа по відношенню до НАТО - саме те, що необхідно Путіну, щоб зупинити експансію Заходу у Східній Європі. Вражають і перспективи економічного співробітництва в результаті такого союзу.

Потепління у відносинах між США і Росією відповідала особистим і політичним інтересам двох лідерів. Угода між Трампом і Путіном не було б безпрецедентним кроком. Світ вже був свідком того, як два супротивники уклали союз, хоча альянс за участю попередника Росії виявився не дуже успішним.

Це було в 1939 році, не за горами була війна. Німеччина і СРСР, смертельні вороги, уклали угоду, що підписана міністрами закордонних справ - Йоахімом фон Ріббентропом і В'ячеславом Молотовим, відповідно, згідно з яким країни зобов'язалися протягом 10 років виключати загрозу війни і утримуватися від будь-яких актів насильства, від будь-яких агресивних дій ...».

Вони також уклали побічну угоду - німці і росіяни домовилися поділити Польщу і надали Радянському Союзу свободу дій у Східній Європі та Прибалтиці, а в обмін на це Німеччина отримувала право розпоряджатися на свій розсуд Литвою. В результаті світ, відмовився прийняти це, почав воювати. Пакт Сталіна-Гітлера призвів до Другої світової війни. Самому кровопролитного глобального конфлікту в історії.

Чи Не вийде так, що братська дружба Трампа і Путіна, обопільне прагнення цих двох людей до влади, сфер впливу і значного присутності на світовій арені приведе нас туди, куди не слід?
Дональд Трамп і Володимир Путін: Чи можливе об'єднання? Дональд Трамп і Володимир Путін: Чи можливе об'єднання? Reviewed by віталій on 15:33 Rating: 5