АКТУАЛЬНО

[5]

НЕГОДА В УКРАЇНІ: ЧЕРЕЗ СНІГ ПЕРЕКРИТІ ТРАСИ





В Одеській, Миколаївській, Херсонській і Дніпропетровській областях введені обмеження для руху транспорту. Про це повідомляється на сайті управління безпеки дорожнього руху.
Так, в Одеській області обмежено рух вантажівок і пасажирського транспорту на автомобільних дорогах загального користування. Трасі М-15 Одеса – Рені з 84 до 306 км (від повороту до с. Монаші ​​до Рені) – для всіх видів транспорту.

У Миколаївській області обмежено рух для всіх видів транспорту на автомобільних дорогах загального користування.

У Херсонській області обмежено рух вантажівок на автодорозі М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ від 177 до 207 км (від кордону з Миколаївською областю до Херсона).

У Дніпропетровській області – для всіх видів транспорту на трасі Н-11 Дніпропетровськ – Миколаїв від 166 до 170 км (від Кривого Рогу до кордону з Миколаївською областю), трасі Н-23 Кіровоград – Кривий Ріг – Запоріжжя від 77 до 104 км, від 161 до 247 км (від кордону Кіровоградської області до кордону із Запорізькою областю), а також трасі Р-74 П’ятихатки – Кривий Ріг – Широке) від Кривого Рогу до Широкого.
НЕГОДА В УКРАЇНІ: ЧЕРЕЗ СНІГ ПЕРЕКРИТІ ТРАСИ НЕГОДА В УКРАЇНІ: ЧЕРЕЗ СНІГ ПЕРЕКРИТІ ТРАСИ Reviewed by віталій on 20:52 Rating: 5