АКТУАЛЬНО

[5]

ЗЛІ ДУМКИ І СЛОВА З ЖАХЛИВОЮ СИЛОЮ “Б’ЮТЬ” ПО ГЕНЕТИЦІ ЛЮДИНИ





Неймовірно! Слова викликають мутагенний ефект жахливої ​​сили
інформуєhttp://intermarium.com.ua
Вчені прийшли до приголомшуючого висновку: ДНК сприймає людську мову і думки людини. Будь-яке вимовлене слово – це не що інше, як хвильова генетична програма, здатна дуже істотно змінити все ваше життя.

Іншими словами, з ким людина поведеться, від того вона у результаті і набереться спадкових програм.

Ці відповідальні за спадковість молекули отримують акустичну інформацію, коли ми просто розмовляємо або чуємо чиїсь розмови. ДНК також сприймає світлову інформацію, коли ми мовчки читаємо або дивимося на щось. При цьому одна розмова або текст оздоровлює спадковість, а інша – її травмує.

Академік Академії медико-технічних наук, член Нью-Йоркської академії наук П.П. Гаряев вважає, що за допомогою словесних мислеформ людина творить свій генетичний апарат.

Виявляється, молитовні слова пробуджують резервні можливості генетичного апарату. За молитвами багатьох святих зцілювалися безнадійно хворі. Благословення святих поширювалося на кілька поколінь.

А прокляття руйнує хвильові програми, а значить – порушує нормальний розвиток організму. Зомбування, наговори, материнські прокльони, здатні позбавити людину волі, здоров’я, а то й самого життя, як свого головного інструменту мають слово.

А тепер головний висновок вчених: хвильові генетики стверджують, що генетичному апарату людини вкрай важливо, що його господар думає, слухає або читає. Бо будь-яка інформація може вкарбувалася в так званий хвильовий ген.

При цьому апарат ДНК не здатний розібрати, від кого ви отримуєте інформацію, будь то живий співрозмовник або екран телевізора. Молекули ДНК здатні обмінюватися цією інформацією за допомогою акустичних і електромагнітних хвиль. Але найдивовижніше, що в своїх експериментах учені викликали словами багато «чудес», або генетичних ефектів. Вчені створили апарат, який переводить людські слова в електромагнітні коливання, здатні впливати на молекули спадковості – ДНК.

І виявилося, що деякі слова викликають мутагенний ефект жахливої ​​сили.

Корчать і рвуться хромосоми, міняються місцями гени. В результаті ДНК починає виробляти протиприродні програми, які тиражуються організмом, передає потомству програми самоліквідації. За оцінками фахівців, ці дивні слова викликали мутагенний ефект, подібний до того, що дає радіоактивне опромінення потужністю 30 тисяч рентген! Страшно навіть подумати, що стало б з людиною після такої словесної обробки, якщо 50 рентген вважається для нього смертельною дозою.

Слова і думки формують генетичну програму

На щастя, ці експерименти проводили на насінні рослини арабідопсис. Вони майже всі загинули. А ті, хто вижив стали генетичними виродками, нездатними програмувати розвиток здорових організмів. Потомство їх повністю вироджується через кілька поколінь.

Але найбільше здивувало вчених те, що мутагенний ефект не залежав від сили впливу. Вони вимовляли слова то гучним, то тихим голосом, а іноді шепотіли ледь чутно, але результати отримували однакові. Може, апарат посилював енергію звукових вібрацій? Виключено: він працював від двох пальчикових батарейок, якими зазвичай заряджають кишеньковий ліхтарик. Для ефекту в 30 тисяч рентген потрібно створити напругу в тисячі разів більше, ніж можуть дати ці батарейки.

Є над чим замислитися, правда? Хіба не стає зрозуміло, що багато складнощів в житті «запрограмовані» громадською думкою, державою, сильними світу цього саме для того, що зробити кожного представника сильної статі слабаком і залежним від «допінгів» у вигляді лихослів’я, алкоголю, куріння, переїдання, розпусти і т.п.

Подивіться, як Ви зазвичай відповідаєте на просте запитання: «Як ся маєш?». «Нічого … Потихеньку … Як все …». Поспостерігайте, про що і якою мовою ведуться ваші розмови в чоловічому колі? А які передачі ви дивитеся, або яку інформацію в інтернеті розглядаєте? Все зрозуміло? Якщо Ви ще не усвідомили, що рівень вашого успіху в житті залежить від рівня вашого мислення і спілкування, то прислухайтеся до думки вчених.

Прислухайтеся і вирішіть для себе яким ви хочете стати, яку інформацію Ви будете допускати в свою сферу, які думки і слова Ви будете використовувати з сьогоднішнього дня, щоб знайти свою силу, щоб стати впевненим у собі, щоб зміцнити свою волю, щоб проявити себе і свою харизму на всі 100, щоб зробити свою жінку найщасливішою на світі, щоб Ваші діти пишалися своїм батьком, щоб життя на Землі налагодилася, і ми всі жили серед добрих і чуйних сусідів. опубліковано econet.ru

Постскриптум І пам’ятайте, всього лише змінюючи своє споживання – ми разом змінюємо світ!
ЗЛІ ДУМКИ І СЛОВА З ЖАХЛИВОЮ СИЛОЮ “Б’ЮТЬ” ПО ГЕНЕТИЦІ ЛЮДИНИ ЗЛІ ДУМКИ І СЛОВА З ЖАХЛИВОЮ СИЛОЮ “Б’ЮТЬ” ПО ГЕНЕТИЦІ ЛЮДИНИ Reviewed by віталій on 08:30 Rating: 5