АКТУАЛЬНО

[5]

Якщо Савченко бажає Україні добра то вона має схаменутися та самоусунутися, - Аміна Окуєва




Неоднозначні заяви нардепа Надії Савченко, в тому числі про те, що лідери бойовиків є простими і втомленими від війни людьми - це результат обробки російських спецслужб. Якщо Савченко бажає добра Україні, їй слід самоусунутися. Про це заявила чеченський снайпер, яка воювала за Україну на Донбасі, Аміна Окуєва, передають http://zolotislova.blogspot.com із посиланням на українські ЗМІ.


На її думку, причиною такого роду висловлювань Савченко щодо ворожої Україні сторони може бути стокгольмський синдром, а також результат обробки спецслужб Російської Федерації в ході її перебування в полоні. На даний момент Савченко завдає величезної шкоди Україні, вважає Окуєва, додавши, що рада, що її прибрали з ПАРЄ (Парламентська асамблея Ради Європи), адже основну шкоду, за словами чеченки, вона приносила там.


У тому випадку, якщо Надія Савченко насправді хоче добра Україні, то їй потрібно схаменутися і самоусунутися від деструктивної діяльності, заявила Окуєва. «Якщо ж це свідомо, то сподіваюся, що народ це остаточно зрозуміє і вона перестане грати будь-яку роль в житті українського суспільства», - резюмувала вона.


Раніше нардеп і голова «Радикальної партії» Олег Ляшко заявив, що Надія Савченко є найбільшим розчаруванням українців у 2016 році. Сама Савченко, реагуючи на звинувачення в роботі на спецслужби РФ, завжди заявляла, що є патріотом України. Своїм головним завданням вона називає встановлення миру в Україні, а також звільнення всіх полонених. Для чого, на її думку, варто взаємодіяти з усіма, навіть з ворогом, головне щоб був результат.

Якщо Савченко бажає Україні добра то вона має схаменутися та самоусунутися, - Аміна Окуєва Якщо Савченко бажає Україні добра то вона має схаменутися та самоусунутися, - Аміна Окуєва Reviewed by віталій on 15:20 Rating: 5