АКТУАЛЬНО

[5]

“Путін – не жилець, Москви не буде, Крим стане островом, війна завершиться…”: Те, ЩО пророкує астролог Влад Росс, ШОКУЄ всіх !!!





Астролог розповів, що чекає на Україну та Росію, коли піде Путін та завершиться війна на Донбасі, що буде з гривнею та чим запам‘ятається українцям Петро Порошенко. Сообщаетhttp://perelaznews.blogspot.com
Після місяців крайньої напруги і постійного очікування повномасштабної війни з Росією, в умовах граничної невідомості кожному з нас хочеться хоча б одним оком заглянути в майбутнє і дізнатися, коли ж в Україну таки прийде довгоочікуваний мир. На жаль, тут ми можемо тільки здогадуватись. Або запитати у зірок. Пророцтва про завершення війни, зміни на геополітичному рівні, а також про найближче і більш віддалене майбутнє України дав відомий астролог Влад Росс, передають Патріоти України з посиланням наОбозреватель.Влад, скажіть, чи бачите Ви загрозу повномасштабного вторгнення Росії в Україну?


Насправді, оскільки зараз планета Марс досить ослаблена і буде з’єднуватися скоро з Білим Місяцем – планетою справедливості, щастя, удачі, божественного провидіння, – то нас очікує, швидше за все, не гарячий конфлікт, не розпалювання ситуації, а, навпаки, охолодження. І в кінцевому підсумку десь вже з грудня можливе повне перемир’я. Тобто, перестануть стріляти. Це з’єднання Марса і Білого Місяця відбуватиметься саме на початку грудня.

Це буде остаточний мир – або все-таки пізніше можливе відновлення військових дій?

Цей злісний нещасливий Марс знову набиратиме силу з другої половини лютого. Він увійде в розпалений знак Овна, і тоді можливе відновлення військових дій – таке, як було в серпні.

Так коли ж очікувати повного миру?

Саме повний мир – в тому сенсі, що перестануть стріляти – це грудень. Але у нас складається ситуація така ж, як в Придністров’ї. А це означає, що проблема розтягнеться на роки.


Я вважаю, що остаточно мир на нашій землі запанує в 2017 році, коли Путін піде з влади. Йому залишилося недовго. Справа в тому, що він прийшов на циклі затемнення – це фатальний кармічний правитель для Росії. Путіна призначили наступником Єльцина 9 серпня 1999, якраз в затемнення. І саросний цикл цього затемнення (сарос – астрологічний термін, яким позначається період часу, після закінчення якого сонячні і місячні затемнення повторюються в тій же послідовності – ред.) завжди відбувається протягом 18,5 років. Тобто, якщо людина приходить на посаду на якомусь затемненні – на цьому ж затемненні вона іде. Як я вже сказав, саросний цикл – це 18,5 років. Отже, саме стільки Путін повинен протриматися при владі. Відміряємо від 1999 року – отримуємо 2017 рік. Максимум, на початку 2018 Путін стане частиною російської історії.

Коли він піде з влади, природно, Донбас знову буде повністю нашим, українським. А Крим матиме статус якоїсь такої зони, яка не буде належати ні до України, ні до Росії. В кінцевому підсумку це буде повністю незалежна держава.

Повертаючись до Путіна. Ви говорите, що в 2017 році він піде з влади. Чи можете сказати, як саме це станеться? Це буде насильницьке відсторонення внаслідок якогось перевороту, або все пройде тихо-мирно для нього?

У Росії, як ви знаєте, демократії немає. Там влада переходить тільки двома шляхами – ще з часів Катерини і навіть раніше: або це переворот, або – наступник. Інших варіантів немає. Але через те, що економічна ситуація в Росії буде перманентно погіршуватися, то, швидше за все, це буде не призначення наступника, а переворот.

А що взагалі чекає Росію в найближчому майбутньому?

Знаєте, чому я багато говорю про 2017-й? 2017 – це буде саме дно падіння Росії в економічному плані і так далі. Після цього вона почне знову підніматися. І вже після 2020-х років Росія буде займати дуже помітне становище в світі – на рівні Китаю і США. Вона почне економічно розвиватися. Нафта і газ, та голка, на якій Росія сидить зараз – це піде нарешті. І в їх країні будуть розвиватися не тільки галузі, пов’язані з нафтою і газом, але і в цілому економіка: харчова промисловість, хімічна, металургійна і так далі.

Чи збережеться Росія в тих кордонах, в яких вона існує зараз? Або можливі якісь геополітичні зміни?

Росія сама себе покарала. Вона показала, що в 21 столітті можливі територіальні зміни на світовій мапі. Плюс – є древній прогноз. Ще болгарська провидиця Ванга, а до неї – американський ясновидець Едгар Кейсі говорили, що дуже розвинена країна виникне в Сибіру. Швидше за все, Росія розколеться на три частини: далекий схід, Сибір і європейська частина. І Сибір процвітатиме.

Зрештою, згідно з пророцтвом Василя Нємчина (російський астролог і віщун – ред.) «три гілки зійдуться разом», тому Москва, європейська частина Росії, приєднається до України та Білорусі. Це буде одна держава. Але центр цього об’єднання буде перебувати вже в Києві.

І коли це може статися? Рахунок йде на роки, десятиліття або сотні років?

Це буде в 21 столітті. Буквально через 15-20 років.

Значить, багато з нас цей процес побачать навіч?

Так.

Якщо ми доживемо. Справа в тому, що людство очікує велика повінь в майбутньому – десь в 2030-ті – 2040-ті роки. І багато країн почнуть іти під воду. Такі, як Англія, Швеція. Санкт-Петербурга можливо не буде. Зараз починається глобальне танення льодовиків і рівень моря стрімко підніметься.Україні ця повінь сильно зашкодить?
Оскільки в Україні рівень моря теж буде підніматися – безумовно, багато що затопить. І в Криму затопить. Крим стане островом, до речі – однозначно. Є навіть таке пророцтво. Так що доведеться міст все-таки робити якийсь (посміхається).

І Херсонська область буде затоплюватись, Миколаївська, Одеська. Тобто, Хаджибеевский і Куяльницький лимани з’єднаються з морем. Така ось ситуація. Через 15-20 років Москва, європейська частина Росії, приєднається до України та Білорусі. Це буде одна держава. Але центр цього об’єднання буде перебувати вже в Києві

А якщо говорити про майбутнє не настільки віддалене – чого нам чекати? Що буде з тією ж економікою, яка зараз стрімко валиться?

Різкий підйом економічної ситуації у нас я бачу після 2021 року. Бо саме 21 грудня 2020 буде фантастичне з’єднання Сатурна і Юпітера у Водолії. Це, з точки зору зірок – miracle («чудо» в перекладі з англійської – ред.), щось неможливе, неймовірне. І наша Україна почне економічно зростати, підніматися. Розпочнеться зліт. Нарешті прийде нормальний правитель, з яким нам пощастить – вперше за всю історію. І ми різко підемо вгору.

Ну, а переломний – 2017 рік. Потрібно терпіти до 2017-го, коли цей переломний момент трапитися. І до 2024 року – входження в Євросоюз. 2024-2025 – десь ось так.

До цього переломного 2017 наскільки ще може погіршитися становище українців? Чи ми вже досягли «дна»?

Саме дно – це цей рік і наступний. 2015 – це будуть найнижчі ціни на нерухомість, на землю, яку можуть скуповувати іноземці.

У Путіна залишилося дуже мало часу. Він хоче увійти в історію як об’єднувач російських земель. У нього рак підшлункової залози і як це закінчиться для нього – невідомо

Недавно Україна обирала парламент. Яку долю новообраній Раді пророкують зірки?

Повну каденцію ця Рада точно не протримається. Вона буде переобрана. Це ж були позачергові парламентські вибори, а потім будуть наступні, чергові. Ось рівно стільки він проіснує. І якраз парламент, який буде обраний в 2017-ом, принесе удачу Україні.

А чим відзначиться ця Рада?

Цей парламент попрацює. Він змінить конституцію дуже сильно. Буде прийнято нову конституцію, я в цьому абсолютно впевнений. І вона буде кардинально відрізнятися від нинішньої. Але проіснує цей парламент недовго – через те, що вибори були призначені в аурі сонячного затемнення. А все, що починається в аурі затемнення, не може бути довговічним. Зрештою піде розбрід, вони там посваряться, відчують, що у когось рейтинг виросте чи ще щось … Самі знаєте, як це буває. Недавно, ще навесні, Порошенко мав 50% підтримку, зараз у нього ледь 20%. Тобто, у нас все буде різко змінюватися. Точно таке ж буде у Яценюка. Після провального наступного року у нього взагалі рейтинг впаде.

Раз вже Ви згадали про Яценюка – він стане прем’єр-міністром?

Хороші зірки все-таки більшою мірою у Гройсмана – у нього дійсно сприятливе положення зірок. Але в будь-якому випадку, якщо навіть зараз прем’єром знову оберуть Яценюка – це буде ненадовго. Його усунуть потім. Все одно буде Гройсман зрештою. Зірки на його боці.

Цей парламент принесе більше користі чи шкоди для країни?

Уже не буде таких великих проблем, як були в попередніх парламентах, які приймали важкі, непопулярні, погані закони. Цей навпаки зробить більше і прийме ряд законів, які абсолютно відповідають європейському рівню.

А Порошенко? Як проходитиме його правління?

Під час його інавгурації були певні знаки. Там впала людина, рушниця впало поруч з ним – погана ознака. Пам’ятайте, перед Януковичем закрилися двері? Я завжди говорив, що це двері України перед ним зачинилися. Тепер він знаходиться за межами країни. Так ось – падіння солдата і рушниці – це один з показників, що на Порошенко може бути скоєно замах.

І другий момент – коли новообраному президенту Порошенко вручали булаву – був Сатурн в падінні. Це говорить про те, що максимум один термін у нього. Насправді, гірше дня для інавгурації складно придумати. Гірше було тільки у Ющенка. У нас взагалі президенти вибирають для інавгурації вкрай невдалі дні. Янукович – не виняток. А ось у Данилича була хороша інавгурація. Тому він і протримався аж 10 років.

Нехай і за єдиний термін – Порошенко зможе зробити щось хороше для України?

Так, природно. Мені взагалі дуже подобається, що у нас прем’єр-міністр – Петрович, і що президента звуть Петро. Петро – в перекладі це камінь, підстава державності.

Все, що закладено Петрами, це на роки, на віки. Нарешті на перший пост в країні прийшла людина, яка закладе основу саме української державності, а не проросійської або ще якийсь там. Багато чого буде закладено. Наприклад, Петро Перший заклав російську державність. Апостол Петро заклав папський престол. Все, що закладено Петром – це як коріння, як підставу, якийсь базис. Тому, напевно, нам хоч і не найвищою мірою, а в середній – але пощастило нарешті-таки з президентом. Він – наша спроба №5 (пам’ятаєте, як у пісні «Віагри»?). І Порошенко – однозначно найкращий з усіх 5 українських президентів.Добре. А чи вдасться Порошенко розрулити патову ситуацію з газом? Який фінал останньої газової війни обіцяють зірки?
Ми виграємо Стокгольмський суд. І ціни Росія в результаті таки знизить. Вони будуть змушені це зробити. Швидше за все, це відбуватиметься перед Новим роком, як звичайно. В цей період сприятливі для нас домовленості цілком можливі.

А інші позови, які готує Україна – по Криму, по компенсації руйнувань на Донбасі – вони мають якусь перспективу?

Мають. Але це буде дуже довго розглядатися. Кілька років. Зрештою, в України дуже хороші шанси. Хоча, на жаль, Крим вже ніколи не буде українським. А Донбас, повторюся, буде наш. Ми повернемо його після 2017 року.

Конфлікт на інші регіони й не пошириться? Адже рік закінчився…
“Путін – не жилець, Москви не буде, Крим стане островом, війна завершиться…”: Те, ЩО пророкує астролог Влад Росс, ШОКУЄ всіх !!! “Путін – не жилець, Москви не буде, Крим стане островом, війна завершиться…”: Те, ЩО пророкує астролог Влад Росс, ШОКУЄ всіх !!! Reviewed by віталій on 13:02 Rating: 5