АКТУАЛЬНО

[5]

ТИМОШЕНКО РОЗПОВІЛА, ЯК МОЖНА ЗРОБИТИ ГАЗ ПО $100





Лідер фракції “Батьківщина” Юлія Тимошенко заявила про можливість знизити тарифи на газ до 100 доларів за 1 тисячу кубометрів за умови ухвалення законопроектів про закриття офшорів та відставки уряду. Про це Тимошенко заявила в ефірі телеканалу “NewsOne”.
передає    hintermarium
“Потрібно знизити тарифи до 100 доларів за тисячу кубічних метрів. Це можна буде зробити за тиждень після відставки уряду”, – заявила лідер “Батьківщини”.

Тимошенко зазначила, що за умови закриття офшорних зон та при зниженні податків можна очікувати на додаткові надходження до Пенсійного фонду- “у перший рік 67-70 мільярдів гривень”. Також Тимошенко заявила, що “під час війни відмиваються гроші, які направляються на армію”.

“Під час війни їм продають списане та непридатне для використання в армії, а потім купують, як нове, в 10 разів дорожче… Це роблять наші головнокомандуючі”, – заявила лідер “Батьківщини” і додала, що “вони на ній зароблять мільярди”.
ТИМОШЕНКО РОЗПОВІЛА, ЯК МОЖНА ЗРОБИТИ ГАЗ ПО $100 ТИМОШЕНКО РОЗПОВІЛА, ЯК МОЖНА ЗРОБИТИ ГАЗ ПО $100 Reviewed by віталій on 15:21 Rating: 5