АКТУАЛЬНО

[5]

“ТУТ ПУТІН НЕ ЗБРЕХАВ”: ЖУРНАЛІСТ ВКАЗАВ НА ГІРКУ ПРАВДУ ПРО УКРАЇНЦІВ


Голова РФ Володимир Путін мав рацію, згадуючи під час прес-конференції про мільйони громадян України, які живуть і працюють в Росії. інформуєhttp://intermarium.com.ua
Про це на своїй сторінці в Facebook заявив журналіст Айдер Муждабаєв.
“А тут Путін не збрехав. Приблизно 3 млн громадян України… ні, скажу так, 3 млн людей з українськими паспортами живуть і працюють в РФ. Це 3 млн безпринципних людей, які без будь-яких докорів сумління живуть в країні-агресорі, коли їхніх співгромадян убивають і саджають”, – написав він.
За словами Муждабаєва, всі ці люди не розуміють, що є потенційними жертвами російських спецслужб, і всі вони зробили свій вибір усвідомлено.
“Це 3 млн людей, серед яких сотні тисяч чоловіків, потенційних захисників України в разі війни, які зробили інший вибір. І, до речі, якщо ви думаєте, що всі 3 млн – це “нещасний робітничий клас, якому просто нема чого їсти”, то ви помиляєтеся. Це і сотні тисяч “білих комірців”, які просто обрали більш тепле фінансово місце. Деякі українські компанії за 3 роки війни перевели з Києва до Москви цілі офіси. І люди, українці, поїхали”, – наголосив журналіст.
“Працюють і тут, і там. Під час війни. Тепер вони приїжджають до Києва на свята. Ось зараз приїдуть. Погуляють з рідними і друзями – і назад до Москви. Нічого особистого, просто робота, бізнес”, – зазначив він.


“ТУТ ПУТІН НЕ ЗБРЕХАВ”: ЖУРНАЛІСТ ВКАЗАВ НА ГІРКУ ПРАВДУ ПРО УКРАЇНЦІВ “ТУТ ПУТІН НЕ ЗБРЕХАВ”: ЖУРНАЛІСТ ВКАЗАВ НА ГІРКУ ПРАВДУ ПРО УКРАЇНЦІВ Reviewed by віталій on 18:18 Rating: 5