АКТУАЛЬНО

[5]

За російськими дипломатами до США вирушить окремий літак





Російських дипломатів, про вислання яких напередодні заявили США, доставлять на батьківщину літаком спеціального льотного загону "Росія", який перевозить президента Росії та інших посадовців. пишеhttp://top.io/

Напередодні США оголосили 35 російських дипломатів персонами нон-грата. Вони повинні покинути країну протягом трьох діб. Джерело агенції "Інтерфакс" повідомляло, що у російських дипломатів виникли проблеми з тим, аби покинути США вчасно.

"Квитків немає, все розкупили перед новим роком, але людям дали лише 72 години, я не знаю, як вони встигнуть", - сказало анонімне джерело агентства.

У четвер Вашингтон оголосив про запровадження нових санкцій проти Росії у зв'язку з кібератаками під час виборчої кампанії в США.

До списку санкцій додали шість приватних осіб і п'ять організацій, в тому числі ФСБ Росії, а також командування ГРУ. Крім того, влада США заявила про вислання 35-ти дипломатів і закриття двох посольських дач.

Президент Володимир Путін заявив, що Росія не буде симетрично відповідати США. У його заяві йдеться, що всі американські дипломати можуть лишитися в Росії, а їхні діти можуть відвідати новорічну ялинку в Кремлі.

Своє рішення пан Путін пояснив небажанням опускатися до "кухонної" дипломатії.
За російськими дипломатами до США вирушить окремий літак За російськими дипломатами до США вирушить окремий літак Reviewed by віталій on 19:30 Rating: 5