АКТУАЛЬНО

[5]

"Так не хочется возвращаться в Ж*ПУ": Відео втечі дипломатів РФ з особняків у США підірвало мережу



Нагальний від'їзд російських дипломатів з родинами в кількості майже сотні людей потрапив на камери журналістів.
Американські журналісти в штаті Меріленд вичікували, як російські дипломати почнуть виїжджати на авто зі своєю американської «дачі» в Сентервіллі, гнані американським урядом. І змогли зняти епічні кадри, повідомляють http://patrioty.org.ua
lКамера зафіксувала, як з будинків у напрямку до міста від'їжджає ціла колона бусів, джипів та інших дорогих іномарок. Майже всі - чорного кольору. Чітко видно, як водії поспішають, тому що автомобілі їдуть на великій швидкості. «Опівдні в п'ятницю доступ до дачі для них закритий», - йдеться у підписі до відео.

За 12 годин воно зібрало майже 150 тисяч переглядів і майже півтори тисяч перепостів. Користувачі активно коментують його, в більшості випадків висміюючи цю ситуацію.


Нагадаємо, представники російських дипмісій в США зі своїми сім'ями в поспіху залишають американський континент через жорсткі санкції, прийняті урядом США напередодні. Їм дали 12 годин на виселення з їх шикарних особняків, де вони збиралися провести Новий рік, і 72 години, щоб покинути країну. У підсумку, дипломати відсвяткують 2017 рік у літаках по дорозі в Москву.
Читайте також:
"Так не хочется возвращаться в Ж*ПУ": Відео втечі дипломатів РФ з особняків у США підірвало мережу "Так не хочется возвращаться в Ж*ПУ": Відео втечі дипломатів РФ з особняків у США підірвало мережу Reviewed by віталій on 10:29 Rating: 5