АКТУАЛЬНО

[5]

ТАКОГО ЩЕ НЕ БУЛО НІКОЛИ: на Різдво українцям влаштують дуже важливу подію


18 грудня у шести об’єднаних територіальних громадах на Львівщині відбулися перші місцеві вибори.
У зв’язку з тим, що в трьох одномандатних виборчих округах два кандидати у депутати набрали найбільшу і однакову кількість голосів, територіальні виборчі комісії прийняли рішення про проведення повторного голосування у цих округах. – повідомляє Корупція.Інфо
Про це повідомив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації Федір Алєйніков.
За його словами, 8 січня 2017 року повторне голосування відбудеться в одномандатних виборчих округах № 7 і 8 з виборів депутатів Шегинівської сільської ради об’єднаної територіальної громади Мостиського району і в одномандатному виборчому окрузі № 17 з виборів депутатів Жовтанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Кам’янка-Бузького району.
Додамо, що під час перших місцевих виборів на Львівщині було обрано 52 депутати міських рад (усі партійні висуванці), 14 депутатів селищної ради (п’ятеро з них самовисуванці) і 71 депутат сільських рад (43 – самовисуванці). Також було обрано шістьох місцевих голів, п’ятеро з яких балотувалися шляхом самовисування.
ТАКОГО ЩЕ НЕ БУЛО НІКОЛИ: на Різдво українцям влаштують дуже важливу подію ТАКОГО ЩЕ НЕ БУЛО НІКОЛИ: на Різдво українцям влаштують дуже важливу подію Reviewed by марія іваночко on 09:45 Rating: 5