АКТУАЛЬНО

[5]

Не можна довіряти державні секрети: Комітет нацбезпеки і оборони одноголосно підтримує виключення Савченко зі своїх лав, - Тетерук





Нардеп наголосив, що Савченко є недосвідченим політиком, але це не виправдовує заяв, які вона робить на користь ватажків терористичних організацій.

Члени парламентського комітету нацбезпеки і оборони одноголосно підтримують виключення Савченко зі складу комітету. Про це заявив нардеп від фракції "Народний фронт", член комітету Андрій Тетерук, передаютьhttp://patrioty.org.ua з посиланням на 112 Україна.

"На нашому комітеті також одноголосно прийнято рішення виключити її з лав комітету. Поступово ми будемо показувати, що ми вважаємо її дії особистими і такими, які не представляють діяльність нашого парламенту. У світі є бачення, що вона є недосвідченим політиком, але це не виправдовує заяв, які вона робить на користь ватажків терористичних організацій", - заявив Тетерук.

Слід нагадати, що 15 грудня депутати з різних фракцій підготували проект постанови про виключення депутата від фракції "Батьківщини" Надії Савченко зі складу комітету з питань національної безпеки і оборони.

Як повідомлялося, 22 грудня Верховна Рада підтримала проект постанови № 5572, який передбачає позбавлення народного депутата Надії Савченко права представляти Україну в ПАРЄ. За відповідний проект проголосували 237 народних депутатів.
Не можна довіряти державні секрети: Комітет нацбезпеки і оборони одноголосно підтримує виключення Савченко зі своїх лав, - Тетерук Не можна довіряти державні секрети: Комітет нацбезпеки і оборони одноголосно підтримує виключення Савченко зі своїх лав, - Тетерук Reviewed by віталій on 22:54 Rating: 5