АКТУАЛЬНО

[5]

По всій лінії зіткнення у зоні АТО встановлена тиша – СЦКК



Станом на ранок 24 грудня українська сторона СЦКК підтверджує про запровадження всеосяжного, стійкого, безстрокового припинення вогню, починаючи з 00.00 24 грудня 2016 року. інформуєhttp://www.unian.ua
У СЦКК повідомляють про встановлення "режиму тиші" / Фото УНІАН Про це йдеться у заяві керівника української сторони СЦКК генерал-майора Анатолія Петренка на сторінці прес-центру штаба АТО у Facebook. Зазначається, що по всій лінії зіткнення встановлена тиша.
 Читайте також Порошенко закликав РФ дотримуватись домовленостей щодо "режиму тиші" на Донбасі та звільнення заручників «Офіцери української сторони СЦКК продовжують моніторинг та спостереження за дотриманням режиму припинення вогню. Про будь-які зміни в обстановці буде негайно поінформовано СММ ОБСЄ», – підкреслюється у повідомленні.
 Як повідомляв УНІАН, спеціальний представник ОБСЄ в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Мартін Сайдік заявив, що ТКГ і контрольовані Росією бойовики у Мінську домовились встановити режим припинення вогню на Донбасі з опівночі 24 грудня. Зазначалось, що бойовики погодились на цю дату. "Ми, члени Тристоронньої контактної групи, і представники ОРДО і ОРЛО, підкреслюючи необхідність забезпечення миру та спокою у зв'язку з майбутніми святами, підтверджуємо свою прихильність щодо дотримання всеосяжного, стійкого і безстрокового режиму припинення вогню, починаючи з 00.00 годин 24 грудня цього року за київським часом", - заявив Сайдік.
l
По всій лінії зіткнення у зоні АТО встановлена тиша – СЦКК По всій лінії зіткнення у зоні АТО встановлена тиша – СЦКК  Reviewed by віталій on 10:34 Rating: 5